tropical_doc (tropical_doc) wrote,
tropical_doc
tropical_doc

Category:

Last days in Russia. Последние денечки в России.

So, finally I finished my course of Spanish in Valencia and came to Russia where I had plans to do some more vaccines, to visit all doctors I can arrange, to do X-rays and other tests and to buy some necessarily things like mosquito net and slicker. Almost done, but now I have no idea how to puck all this stuff in my small backpack.

Any suggestions?

PS: my mother presented me layout of the uterus ☺ I will use it during classes for the local health workers, which I have to organize in our clinic every Monday:) Check photo!


Так, наконец-то, я закончила курс испанского в Валенсии и вернулась в Россию, где у меня были планы сделать еще несколько прививок, сходить к стоматологу- гинекологу и прочим “обязательным” докторам, пройти флюрографию и сдать анализы на ВИЧ, гепатиты, сифилис и тд и тп, купить некоторые нужные вещи, типа москитной сетки и дождевика. Все почти готово, но теперь я понятия не имею, как запихать все эти вещи в мой маленький рюкзак.

Есть предложения?

PS: мама принесла мне с работы макет матки в натуральную величину. Буду использовать на занятиях для местных целителей, которые я должна проводить в нашей клинике каждый понедельник)) На фото- матка!


Tags: сборы фото я
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 6 comments